

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην Μεσσήνη λίγο μετά από όταν έγινε γνωστό πως ένας 18χρονος Ρομά έπεσε νεκρός από πυρά κυνηγετικής καραμπίνας 65χρονου.
Το επεισόδιο έγινε σε σπίτι στην Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μπήκε στο σπίτι του 65χρονου ο οποίος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Χθες το βράδυ παρέμεινε κλειστή για ώρες η 7η Ε.Ο. Μεσσήνης – Μελιγαλά, καθώς Ρομά έστησαν οδόφραγμα λίγο πριν τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα.
Για το λόγο αυτό μπλόκα της Αστυνομίας δενεπέτρεπαν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν έρθει από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.