

Τουλάχιστον 28.176 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 67.784 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα σε σημερινή ανακοίνωση.
Τις τελευταίες 24 ώρες, έχουν σκοτωθεί 112 Παλαιστίνιοι και έχουν τραυματιστεί 173, σύμφωνα με το υπουργείο.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.
Tέξας: Ένοπλος οχυρώθηκε σε παντοπωλείο και πυροβολεί αστυνομικούς
Σε εξέλιξη είναι ένα νέο περιστατικό ένοπλης βίας στις ΗΠΑ όπου ένας ένοπλος εισέβαλε.