

Το συντομότερο δυνατό θέλει το υπουργείο Οικονομικών να καταβληθούν εφάπαξ τα αναδρομικά ύψους 1,4 δισ. στους συνταξιούχους, όπως αναφέρει η “Καθημερινή”.
Το σκεπτικό του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα είναι ότι το 1,4 δισ. ευρώ των αναδρομικών θα είναι πιο απαραίτητο στις αρχές του φθινοπώρου, προκειμένου να ενισχύσει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς που θα έχουν πληγεί από το δύσκολο καλοκαίρι, παρά αργότερα.
Έτσι ο στόχος είναι να εκταμιευθεί το ποσό το οποίο θα δοθεί εφάπαξ στους συνταξιούχους , Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Σημειωτέον πως η σχετική τροπολογία προέβλεπε την καταβολή των αναδρομικών των συνταξιούχων εντός του επόμενου εξαμήνου.
Σχετικά Νέα
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Κίνα – ΗΠΑ: Διεξάγουν συνομιλίες με στόχο να αποκλιμακωθεί ο εμπορικός πόλεμος
Ο υπουργός Οικονομικών από τη μία πλευρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την άλλη:.
Γιορτή της Μητέρας 2025: Μικρές χειρονομίες, μεγάλα συναισθήματα
Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία από τις πιο τρυφερές ημέρες του χρόνου. Το 2025 γιορτάζεται.