

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό «αδέσποτης» σφαίρας που βρέθηκε στο 20ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά από την προανακριτική έρευνα που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το σπάσιμο του τζαμιού στην σχολική αίθουσα δεν οφείλεται στη βολίδα που εντοπίστηκε, αλλά σε βολές που έχουν γίνει από αεροβόλο όπλο (σ.σ. γίνεται αναφορά σε μεταλλικά σφαιρίδια) και από ρήψη πέτρας.
Αναφορικά με φθορά σε υαλοπίνακα παραθύρου σχολείου σε περιοχή των Αχαρνών από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο από αρμόδιο κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι:
Ο υαλοπίνακας αποτελείται από διπλό τζάμι και έφερε οπές και θραύση στο εξωτερικό μέρος του, ενώ το εσωτερικό μέρος του ήταν ανέπαφο. Δεν προκύπτει συνάφεια της θέσης και του ελάχιστου βαθμού παραμόρφωσης της βολίδας που βρέθηκε με την υποδειχθείσα οπή, λαμβάνοντας επιπλέον υπόψιν παράγοντες όπως η φορά και η κατεύθυνση αυτής και το γεγονός ότι δεν σφηνώθηκε στο εσωτερικό τζάμι ούτε προκλήθηκαν φθορές σε αυτό.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.