

«Ο Ερντογάν απειλεί πολύ. Όπως και ο Πούτιν, θεωρώντας ότι όλοι θα δειλιάσουν μόλις απειλήσουν», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στον ΑΝΤ1.
Με αποκλειστικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Τσίτσα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος με τροπολογία που έφερε στο Κογκρέσο βάζει φρένο στην πώληση F-16 στην Τουρκία, εξισώνει χωρίς περιστροφές τον Ερντογάν με τον Πούτιν.
Την ίδια ώρα, οργή επικρατεί στην Άγκυρα από την ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου να εντάξει στο πρόγραμμα State Partnership Program και τη συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Φρουράς Κύπρου και της Εθνικής Φρουράς των Ηνωμένων Πολιτειών, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση άρσης του εμπάργκο πώλησης όπλων.
Σχετικά Νέα
Νέα επίθεση Τραμπ κατά του επικεφαλής της Fed, του «τεράστιου loser»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη και πάλι κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,.
Κατά των σχεδίων της Τουρκίας για μεταφορά S – 400 στη Συρία αμερικανοί νομοθέτες – Επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Διακομματική επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την οποία επιδιώκουν να ανακόψουν τα σχέδια της.
Συλλυπητήρια Πούτιν για Πάπα Φραγκίσκο: Μεταφέρω σε όλο τον Καθολικό κλήρο τη συμπαράσταση και στήριξή μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε τα τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του.
Ντόναλντ Τραμπ – Μάρκο Ρούμπιο: Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκε
Μετά την ολιγόλογη ανάρτηση «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» του Λευκού Οίκου στο Χ, ο.