

«Ο Ερντογάν απειλεί πολύ. Όπως και ο Πούτιν, θεωρώντας ότι όλοι θα δειλιάσουν μόλις απειλήσουν», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στον ΑΝΤ1.
Με αποκλειστικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Τσίτσα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος με τροπολογία που έφερε στο Κογκρέσο βάζει φρένο στην πώληση F-16 στην Τουρκία, εξισώνει χωρίς περιστροφές τον Ερντογάν με τον Πούτιν.
Την ίδια ώρα, οργή επικρατεί στην Άγκυρα από την ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου να εντάξει στο πρόγραμμα State Partnership Program και τη συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Φρουράς Κύπρου και της Εθνικής Φρουράς των Ηνωμένων Πολιτειών, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση άρσης του εμπάργκο πώλησης όπλων.
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.
Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο.
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.