

Την ικανοποίηση του για τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Καπιτώλιο εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ.
Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πατριάρχη, στο πλαίσιο του μεσημεριανού γεύματος που παρέθεσε η πρόεδρο της βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, προς τιμήν του κ. Βαρθολομαίου.
Λίγο αργότερα, ο κ. Μενέντεζ σημείωσε σε ανάρτηση του στον λογαριασμό της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας στο Twitter:
«Eίχα την τιμή να καλωσορίσω μαζί με τους συναδέλφους μου τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι τον θαυμασμό μας για τη δέσμευσή του στην ειρήνη και στη συνεργασία και αισθάνομαι εμπνευσμένος από την παγκόσμια ηγεσία του στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην υπεράσπιση του διαθρησκευτικού διαλόγου».
Σχετικά Νέα
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.