Μελόνι: «Ντράπηκα να μας συζητάνε γι’ αυτό τον λόγο»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι η Ιταλίδα πρωθυπουργός – ενώ έκανε διακοπές στην Αλβανία καλεσμένη του Εντι Ράμα – πλήρωσε τον λογαριασμό μιας παρέας Ιταλών που έφυγαν από εστιατόριο χωρίς να πληρώσουν.

Σήμερα η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε με ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter) ότι αισθάνεται «ντροπή που μας συζητάνε στο εξωτερικό για αυτά τα πράγματα και γιαυτό ζήτησα από τον Ιταλό πρέσβη να τακτοποιήσει τον λογαριασμό», τονίζοντας ότι η ίδια δεν έκανε «τίποτα σπουδαίο».

«Ενώ ήμουν στην Αλβανία, ο πρωθυπουργός Ράμα μου είπε την ιστορία 4 Ιταλών που έφυγαν σε ένα τοπικό εστιατόριο χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ο εστιάτορας, αφού οι εικόνες έγιναν viral, είπε ότι είναι χαρούμενος γιατί οι συμπατριώτες μας έφαγαν καλά και έμειναν ικανοποιημένοι.

Ντράπηκα, γιατί η Ιταλία που θέλω να εκπροσωπήσω δεν είναι ένα έθνος που συζητείται στο εξωτερικό για αυτά τα πράγματα, που δεν σέβεται τη δουλειά των άλλων, που πιστεύει ότι είναι διασκεδαστικό να εξαπατάς τους άλλους. Έτσι αποφάσισα να ζητήσω από τον πρέσβη να πάει να τακτοποιήσει τον λογαριασμό.

Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, στην πραγματικότητα δεν το ανακοίνωσα καν. Ωστόσο, ακόμη και αυτό έχει δημιουργήσει διαμάχη στην Ιταλία, από μια αντιπολίτευση που προφανώς προτιμά μια άλλη εικόνα της Ιταλίας. Λυπάμαι γιατί ήλπιζα ότι τουλάχιστον σε κάτι τόσο ασήμαντο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε όλοι» έγραψε η Μελόνι στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα