Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα είναι πρώτη και στις ευρωεκλογές και το μεγαλύτερο κόμμα στο ΕΛΚ

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και το μεγαλύτερο κόμμα στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ανοίγοντας τις εργασίες της εκδήλωσης του ΕΛΚ και της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη».

«Η Ευρώπη δεν είναι κάτι το απόμακρο. Όσο και αν δεν την βλέπουμε τόσο κοντά μας, είναι κοντά μας, έχει εμπλακεί στην καθημερινότητά μας και έχουν σημασία αυτές οι εκλογές, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε ευρωεκλογές μετά από εθνικές εκλογές», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Επισήμανε ότι στις ευρωεκλογές υπάρχει ευρωπαϊκή ατζέντα και παρακάλεσε να μείνουμε σε αυτήν.

Αναφέρθηκε στα θέματα των αγροτών και υπογράμμισε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ήταν το μόνο που από το 2023 είπε ότι για τα αγροτικά ζητήματα θα πρέπει να υπάρξει αναστολή ως προς τις διατάξεις για την πράσινη ανάπτυξη.

Απευθυνόμενος στις νέες και στους νέους που βρίσκονταν στην αίθουσα, τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά στις ευρωεκλογές και να μην αφήσουν άλλους να καθορίσουν το μέλλον τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα