

Μεικτές τάσεις καταγράφουν σήμερα οι ασιατικές αγορές με την Κίνα να καταγράφει μεγαλύτερες απώλειες μετά τα στοιχεία για την επιχειρηματική δραστηριότητα που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Σε αυτό το κλίμα, ο Hang Seng υποχωρεί κατά 1,53% στις 17.708 μονάδες ενώ στην ηπειρωτική Κίνα ο CSI300 καταγράφει απώλειες 1,2% με τον κλάδο του real estate να ηγείται των απωλειών.
Στην Ιαπωνία ο Nikkei κέρδισε 0,14% στις 38.700 μονάδες με τον δείκτη να πιάνει ενδοσυνεδριακά τις 39.000 μονάδες για πρώτη φορά από τις 31 Ιουλίου.
Στον αντίποδα, στη Νότια Κορέα, ο Kospi κέρδισε 0,44% και ο μικρής κεφαλαιοποίησης Kosdaq κινήθηκε οριακά θετικά.
Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 κέρδισε 0,18%.
Στα μάκρο της ημέρας, η Κίνα δημοσίευσε τα επίσημα στοιχεία του δείκτη αγορών της για τον Αύγουστο. Ο PMI της μεταποίησης υποχώρησε στο χαμηλό εξαμήνου στο 49,1, μια ταχύτερη συρρίκνωση σε σύγκριση με το 49,4 που σημειώθηκε τον Ιούλιο.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Υεμένη: Οι Χούθι κάνουν λόγο για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς που αποδίδουν στις ΗΠΑ
Οι αντάρτες Χούθι στην Υεμένη ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα.