

Με μεικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη ακολουθώντας το μεικτό κλείσιμο των δεικτών της Wall Street χθες με τον Dow Jones να κερδίζει πάνω από 200 μονάδες και τον τεχνολογικό Nasdaq να υποχωρεί για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση.
Στις αγορές έχει διαμορφωθεί κλίμα επιφυλακτικότητας εν αναμονή των στοιχείων για τον πληθωρισμό αργότερα σήμερα στις ΗΠΑ τα οποία αναμένεται να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες κινήσεις της Federal Reserve. Οι επενδυτές ελπίζουν τα στοιχεία – που θα ανακοινωθούν λίγο πριν το άνοιγμα της Wall Street – να επιτρέψουν στην κεντρική τράπεζα να συνεχίσει τις μειώσεις των αμερικανικών επιτοκίων τους επόμενους μήνες.
Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng σημειώνει μικρά κέρδη 0,2%, ενώ στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai χάνει 0,4% και ο δείκτης CSI 300 των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,6%.
Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημείωσε μικρές απώλειες 0,1%.
Με οριακές απώλειες έκλεισε και ο Kospi της Νότιας Κορέας, ενώ στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 έχασε 0,2%.
Σχετικά Νέα
Γαλλία: “Φιλί της ζωής” στην κυβέρνηση Μπαϊρού
Ο Εμμανουέλ Μακρόν θα πρέπει να ένιωσε ανακουφισμένος ακούγοντας την πρόεδρο της Γερουσίας να.
Μεικτά πρόσημα στις ευρωαγορές μετά τα ρεκόρ
Με μεικτά πρόσημα κινούνται οι δείκτες στις ευρωαγορές με την καθώς εταιρικά αποτελέσματα, η.
Nexi Ελλάδος: Αναβαθμίζει την e-Commerce πλατφόρμα online πληρωμών Nexi XPay
Η Nexi Ελλάδος αναβαθμίζει τη Nexi XPay, την e-Commerce πλατφόρμα online πληρωμών, με την.
Πιερία: Έγκλημα η υπόθεση εξαφάνισης 58χρονου – “Τον σκότωσα και τον έθαψα”, ομολόγησε η σύντροφός του
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης 58χρονου από.