

Μεικτές τάσεις καταγράφουν σήμερα οι ασιατικές αγορές ενώ ξεχωρίζει η βουτιά του Hang Seng με τις απώλειές του να ξεπερνούν το 2%.
Οι απώλειες στο Χονγκ Κονγκ οφείλονται κυρίως στην Alibaba καθώς ο κινεζικός κολοσσός του λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου υποχωρεί κοντά στο 10% μετά τις ανακοινώσεις ότι δεν θα προχωρήσει στην πλήρη απόσχιση του κλάδου του cloud λόγω των περιορισμών στις εξαγωγές τσιπ των ΗΠΑ. Ο δείκτης Hang Seng υποχωρεί κατά 2,02%.
Την ίδια ώρα οι επενδυτές παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις με τις συνομιλίες στο ανώτατο επίπεδο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας με την επίσκεψη του Σι και τη συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.
Στους επιμέρους εγχώριους δείκτες, ο ιαπωνικός Nikkei κερδίζει 0,48% και ο Topix ενισχύεται κατά 0,27%. Στη Νότια Κορέα ο Kospi υποχωρεί κατά 0,74% και ο Kosdaq χάνει 1,50%.
Στην ηπειρωτική Κίνα ο CSI 300 έχασε 0,53% και στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 έχασε 0,14%.
Σχετικά Νέα
ΜΙΝΙΟΝ: Το ιστορικό κατάστημα μεταμορφώνεται σε κτίριο μικτών χρήσεων
Το κέντρο της Αθήνας αναμορφώνεται, με κεντρικό ρόλο να έχει η ανακαίνιση του ιστορικού.
Ταξί: 48ωρη πανελλαδική απεργία – Πώς θα κυκλοφορήσουν αύριο στην Αθήνα
Σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου,.
Χειμωνιάτικος καιρός με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αύριο Δευτέρα
Χαλάει ο καιρός από αύριο, Δευτέρα (04/12) καθώς αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και.
Οι αντάρτες Χούθι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση σε δύο ισραηλινά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα
Οι σιίτες αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που υποστηρίζονται από το Ιράν, δήλωσαν σήμερα ότι.