Μέγαρα: Ατύχημα σε αγώνες με μηχανές – Μετέφεραν τον τραυματία με μηχανάκι!

Ατύχημα σε αγώνες με μηχανές έγινε στα Μέγαρα. Eίχε προηγηθεί και άλλο ατυχημα πριν απο λίγες ημέρες.

Ένας από τους μοτοσικλετιστές έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος τραυματισμένος πολύ σοβαρά.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εκτός πίστας με… μηχανάκι.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ο άνδρας χτύπησε και μάλιστα σοβαρά, καθώς υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Έπρεπε να διακομισθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι ωστόσο όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν με μηχανάκι στο κέντρο Υγείας όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο οδηγός.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό παραιτήθηκε η πρόεδρος των οδηγών μοτοσυκλέτας.

Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής Βασίλης Στάμου από την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας, ο αλυτάρχης όχι μόνο δεν σταμάτησε τον αγώνα αλλά μετέφερε (χωρίς να ξέρει την σοβαρότητα του τραυματισμού) τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον διακομίσουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δε θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ευτυχώς οι φίλοι του αθλητή επέμεναν και κατάφεραν να διακομισθεί σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων όπου ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε επείγον να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα