

Με τις αντοχές των επιβατών να βρίσκονται στα όρια τους λόγω κορωνοϊού αλλά και του καύσωνα, νέες εικόνες συνωστισμού μέσα στα λεωφορεία κατέγραψε η κάμερα του MEGA.
Ο κόσμος ήταν όρθιος, στοιβαγμένος ο ένας δίπλα στον άλλον και η αναμονή στη στάση μεγάλη, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις ξεπερνούσε και τα 25 λεπτά.
Τι και αν οι πολίτες φορούν μάσκες και προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα; Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του MEGA, οι αποστάσεις μεταξύ των επιβατών ήταν ανύπαρκτες.
Την ίδια ώρα, ο καύσωνας αυξάνεται, και πολλοί συνωστίζονται σε συγκεκριμένα μέσα για να πάνε στις παραλίες.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.