Μεγαλοοικονόμου: Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε

Τέλος στην πολιτική της καριέρα έβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ανακοινώνοντας την απόφασή της το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες έπειτα από την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε η πολιτική μου διαδρομή. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός», υποστήριξε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θεωρήστε κατά 99,9% γιατί ποτέ ακόμη και στον ατόφιο χρυσό δεν γράφει 1000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου» πρόσθεσε.

Δίνοντας μια αιτιολογία της απόφασής της είπε «για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη». Και αυτό είναι που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό»

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου επανέλαβε, ξανά, ότι συνέβη κάτι που την προσέβαλε από συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι την απόφασή της την είχε πάρει «από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Διέψευσε, επίσης, αυτό που ακούγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά λέγοντας «δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλός βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής».

«Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση» κατέληξε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σχετικά Νέα