Site icon The Indicator

Μεγαλογιατρός εμφάνισε πλαστή διαθήκη της μητέρας του για να πάρει την περιουσία από τον αδελφό του

Μεγαλογιατρός στη Χαλκίδα φαίνετια πως συνεργάστηκε με τον πατέρα του για την πλαστογραφία της διαθήκης της μητέρας, προκειμένου να πάρει την περιουσία από τον αδελφό του.

Η δικηγόρος Μαρία Καρλή μίλησε για την εν λόγω υπόθεση της υπόθεσης πλαστογραφίας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όλα ξεκίνησαν το 2020 όταν ο πελάτης της κ. Καρλή ανακάλυψε πως ο πατέρας του, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του, δεν είχε μοιράσει ακόμα την περιούσια της στους γιους του.

Τότε, ο πατέρας του, τού αποκάλυψε πως βρέθηκε μία διαθήκης της μητέρας του, στην οποία δεν του αφήνει τίποτα.

Η υποτιθέμενη διαθήκη της μητέρας του ήταν χειρόγραφη και όταν ο 49χρονος την είδε διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για τα γράμματα της μητέρας του.

Όπως όλα δείχνουν ο αδερφός του θύματος συνεργάστηκε με τον πατέρα τους για την πλαστογραφία της διαθήκης.

Το θύμα της υπόθεσης περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πώς ανακάλυψε την πλεκτάνη του πατέρα του και του αδελφού του.

«Εγώ το ανακάλυψα στις 30 Οκτωβρίου 2020. Το ανακάλυψα συμπωματικά. Ήταν οι καταλυτικές ημερομηνίες για να δηλώσουμε στο κτηματολόγιο κάποια περιουσιακά στοιχεία, και την ημέρα εκείνη διαπίστωσα πως δεν έχω κάτι άλλο ως περιουσιακό στοιχείο.

Έκπληκτος ρώτησα τον πατέρα μου γιατί δεν έκανε τις δηλώσεις, γιατί τον είχαμε εξουσιοδοτήσει για να μας δηλώσει ως εξ αδιαθέτους κληρονόμους, και μου απάντησε πως δεν θα το κάνει γιατί βρήκαν διαθήκη της μαμάς».

«Ρώτησα γιατί δεν μου το είπαν και πήρα την απάντηση ‘για να μην σε στεναχωρήσουμε’. Η μαμά έφυγε το 2016 και η φερόμενη διαθήκη κατατέθηκε το 2018. Από την ημέρα που ανακάλυψα αυτό που έγινε προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον μπαμπά και τον αδελφό μου, αλλά δεν απάντησαν. Μιλάμε για ακίνητα, διαμερίσματα, εξοχική κατοικία, μετρητά κ.α», ανέφερε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Οι σχέσεις ήταν άριστες. Η περιουσία είναι μεγάλη. Η περιουσία ανήκε στη μητέρα. ΄Έφτιαξαν μία πλαστή διαθήκη, ήταν χειρόγραφη. Η διαδικασία πλέον είναι στον ανακριτή και έχει υποβληθεί μήνυση για κακουργηματική πλαστογραφία. Έχουν γίνει πραγματογνωμοσύνες και 3 πραγματογνώμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν πλαστή», σχολίασε από την πλευρά της η δικηγόρος του Μαρία Καρλή και κατέληξε:

«Ήδη η διαθήκη έχει χαρακτηριστεί ως πλαστή και εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης».

Exit mobile version