

Χιλιάδες πολίτες στην Κωνσταντινούπολη δίνουν το «παρών» στη «Μεγάλη Παλαιστινιακή Συνάντηση», μια μαζική συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό στη συγκέντρωση, κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να συμμετάσχουν για να δείξουν στον κόσμο «την αδελφοσύνη μεταξύ Τούρκων και Παλαιστινίων».
Ανθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, κρατώντας τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες, έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους φορούν κορδέλες με συνθήματα όπως «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι», «Τερματίστε τη γενοκτονία, αφήστε τα παιδιά να ζήσουν» και «Γίνετε η φωνή των παιδιών της Παλαιστίνης».
Γιγαντοοθόνες LED έχουν τοποθετηθεί στο χώρο, ενώ εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, θα ανέβουν στη σκηνή καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, όπως ο Γιουσούφ Ισλάμ, ο Μαχέρ Ζάιν και ο Ομέρ Καράογλου.
Εκτός από τον Ερντογάν, θα παρευρεθούν ηγέτες άλλων πολιτικών κομμάτων, κρατικοί αξιωματούχοι από διάφορες χώρες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, των τεχνών, του αθλητισμού, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Σχετικά Νέα
Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα ενώ ο Τραμπ βρίσκεται στη Μ. Ανατολή
Ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα στοίχισαν σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 50 Παλαιστινίους στη Λωρίδα της.
Βουλγαρία: Απορρίπτει η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης την πρόταση Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ
Η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, Νατάλια Κισέλοβα, απέρριψε την πρόταση του αρχηγού του κράτους,.
Julius Baer: Πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων για ξέπλυμα χρήματος
Η Julius Baer διατάχθηκε να πληρώσει 4,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (5,2 εκατ. δολάρια), μετά.
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αναπόφευκτος. Τα όπλα πρέπει να σιγήσουν»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του προς καθολικούς επισκόπους της Μέσης Ανατολής, ο.