Με τον Γ. Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

Με τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την εκλογή του πρώτου στην ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσίπρα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με αφορμή την εκλογή του στην ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ως επικεφαλής του Επιμελητηριακού θεσμού στη χώρα, αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο για την επιβίωση και ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας αλλά και τα προσκόμματα που θέτει η άρνηση της κυβέρνησης να σταθεί στο πλευρό της με αντιμετώπιση των προβλημάτων της ρευστότητας, της διόγκωσης του ιδιωτικού χρέους αλλά και ο αποκλεισμός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας από τους πόρους και τις προοπτικές του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη στιγμή, με τις τεκμηριωμένες προτάσεις και την ειλικρινή συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς και τα Επιμελητήρια, στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια επιχειρήσεων και εργαζομένων για βιώσιμη και δίκαιη επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα