

Μετά τα πολλά και σοβαρά που διημείφθησαν στη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, οι ηγέτες των χωρών της «μεσογειακής» ΕΕ φάνηκαν να μπαίνουν σε πιο… ανεπίσημη φάση.
Οι γραβάτες χαλάρωσαν, τα σακάκια κρεμάστηκαν και τα ποτήρια υψώθηκαν σε προπόσεις -μόνο οι Πέδρο Σάντσεθ και Νίκος Αναστασιάδης φαίνονται, τουλάχιστον στις εικόνες, να έχουν μείνει με τα κοστούμια τους.
Πρώτος στο σήκωμα του ποτηριού φαίνεται ότι ήταν ο Μάριο Ντράγκι, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε δίπλα στον «καλό του φίλο», όπως τον αποκάλεσε νωρίτερα, Εμανουέλ Μακρόν.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.