

Τη Δευτέρα οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί όσων σχολείων είχαν κλείσει λόγω κακοκαιρίας, θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία έχοντας κάνει σελφ τεστ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.
Συνολικά, την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων θα κάνουν τρία σελφ τεστ την εβδομάδα 31/1-4/2, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1), της Τρίτης (1/2) και της Παρασκευής (4/2).
Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο ράπιντ τεστ και ένα σελφ τεστ, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1) και της Παρασκευής (4/2) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2).
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.