

Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 10:55, διαμορφώνεται στις 858,64 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%.
Δείτε επίσης: Η γυναίκα που απειλεί να τινάξει στον αέρα το Brexit
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,32 εκατ. ευρώ.
Οι δείκτες στο Χρηματιστήριο
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,32%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (+1,11%), της ΕΧΑΕ (+0,67%) και της ΔΕΗ (+0,53%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ (-1,92%), της Ελλάκτωρ (-0,78%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-0,76%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,21%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,53%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Πετρελαίου (-0,47%) και των Τροφίμων (-0,39%).
Ανοδικά κινούνται 24 μετοχές, 19 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Τζιρακιάν +6,10% και η Q&R +3,40%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Πλαστικά Κρήτης -4,84% και ΙΑΣΩ -2,10%.
Σχετικά Νέα
Oυκρανία – Ρωσία: Ο Πούτιν δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη
Χωρίς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα.
Ήπια πτώση για το πετρέλαιο μετά την απροσδόκητη αύξηση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ
Νέα υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, μετά τα κυβερνητικά στοιχεία που.
Σε χαμηλό 5 εβδομάδων ο χρυσός – “Βουτιά” άνω του 2%
“Βουτιά” άνω του 2% κατέγραψε ο χρυσός, την Τετάρτη, σημειώνοντας χαμηλό σχεδόν 5 εβδομάδων,.
Έχασε το θετικό πρόσημο ο Stoxx 600 μετά το 4ήμερο ανοδικό σερί – Άλμα 17% για την Burberry
Σε μεικτό έδαφος έκλεισαν οι ευρωαγορές την Τετάρτη, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη να χάνει.