

Απών από το ολλανδικό Grand Prix (Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου) θα είναι ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς προσβλήθηκε από την Covid-19.
Η ατυχία έπληξε τον Φιλανδό πιλότο της Αlfa Romeo λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του πως στο τέλος της φετινής περιόδου εγκαταλείπει τη Formula 1.
Η FIA ανακοίνωσε ότι Ραϊκόνεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά τα τελευταία τεστ και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, ενώ αυτονόητα η συμμετοχή του ακυρώθηκε.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια από την ομάδα του, τη θέση του στον ολλανδικό αγώνα θα πάρει ο Πολωνός Ρόμπερτ Κούμπιτσα.
Σχετικά Νέα
Σεισμός στη Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μερικές ώρες πριν από την προβλεπόμενη εκπνοή της κατάπαυσης του.
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Νετανιάχου: «Έχουμε την ίδια γραμμή σε όλα τα θέματα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποχαιρετά τον “Πάπα του λαού”
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποτίνει σήμερα σχεδόν ομόφωνα φόρο τιμής στον πάπα Φραγκίσκο, την επομένη.
Γουίτκοφ: Στη Ρωσία εντός της εβδομάδας ο απεσταλμένος του Τραμπ
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.