Με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη

Οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθώς και ο αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Προστασίας Απόστολος Ψωμάς έθεσαν το θέμα της ομαλής διεξαγωγής του επικείμενου συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει και καθημερινά αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό στις ατομικές και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Η Υπουργός αναφέρθηκε και σε επιστολή που απέστειλε η ΓΣΕΕ προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πριν από δύο ημέρες με σχετικό περιεχόμενο. Επισήμανε δε, ότι στην επιστολή αυτή προαναγγέλλονται και προεξοφλούνται επεισόδια, και εκ των προτέρων επιδιώκεται η μετάθεση ευθυνών.

Παράλληλα, υπογράμμισε το αυτονόητο της παρουσία της Αστυνομίας, όταν, όπου και όπως ο νόμος ορίζει.

Αυτό συνέβη και στην Καλαμάτα όπου είχαν ληφθεί τα απαραίτητα και με τον ενδεδειγμένο τρόπο αστυνομικά μέτρα, ώστε η παρουσία της Αστυνομίας να έχει διακριτικό χαρακτήρα και να μην επηρεάζει την ελεύθερη άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των συμμετεχόντων, αλλά και να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική της παρέμβαση σε περίπτωση διάπραξης αξιόποινων πράξεων και πάντα μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, τέλος, η Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία ήταν, είναι και θα είναι παρούσα σε κάθε περίσταση ώστε να επιτελέσει την αποστολή της στο ακέραιο, με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους.

Σχετικά Νέα