Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ (17-07-2019) η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα και το τμήμα ICARUS HJ36 της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης A.H.E.P.A στο Calypso Beach Hotel στην Ανάβυσσο, προκειμένου να ενισχυθεί ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών και Νέων με Αναπηρία της «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ» .

Σύμφωνα με την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ, ήταν μια πολύ ωραία και πετυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι παρευρισκόμενοι γέμισαν ασφυκτικά τον αίθριο χώρο του ξενοδοχείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια πολύ ωραία & πετυχημένη καλοκαιρινή  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη το βραδύ  17-7-2019 ,από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ στην ΕΛΛΑΔΑ & το  Παράρτημα ΙΚΑΡΟΣ των ΑΧΕΠΑΝΣ στην ΕΛΛΑΔΑ που γέμισε ασφυκτικά τον αίθριο χώρο του ξενοδοχείου Καλυψώ, για να ενισχύσουν και να γνωρίσουν την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ .

Ευχαριστούμε θερμά τον Jonathan Constantine από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ στην ΕΛΛΑΔΑ , & τον Kosmas Pentakalos από το Παράρτημα ΙΚΑΡΟΣ των ΑΧΕΠΑΝΣ στην ΕΛΛΑΔΑ  που έχουν  προκρίνει ως άξια της υποστήριξης όλων μας την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ .

Επίσης ευχαριστούμε πολύ όσους μας προσέφεραν την οικονομική τους ενίσχυση & συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους ανθρώπους που βοήθησαν και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!!

Καλό καλοκαίρι από την ομάδα της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ σε όλους σας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Σχετικά Νέα