Με δύο δρομικά events οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της Αθήνας

Δύο μεγάλα δρομικά events θα διοργανωθούν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου.

Το «Athens Company Run» θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 5 χλμ. και μία των 10 χλμ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αλλά και οι φίλοι του δρομικού κινήματος.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις πολλαπλών αγωνισμάτων που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα, ενώ ανάμεσα στα άλλα αγωνίσματα περιλαμβάνονται και οι δύο αγώνες δρόμου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μία διεθνή διοργάνωση με μία πανέμορφη διαδρομή, να περάσουν από τον «Τοίχο των Εθνών» και την «Στοά της Αγοράς», με τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, να νιώσουν την αξία τη δια βίου άθλησης και να ανταλλάξουν απόψεις με δρομείς από χώρες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα