

Με απώλειες ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τρίτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς οι επενδυτές δεν φαίνονται αισιόδοξοι σχετικά με τις οικονομικές και πολιτικές προοπτικές στην περιοχή. Ταυτόχρονα, μετρούν αντίστροφα για την συνεδρίαση της ΕΚΤ την Πέμπτη και τη Συνέντευξη Τύπου της Κριστίν Λαγκάρντ αναμένοντας νέα σήματα σχετικά με τις μειώσεις των επιτοκίων.
Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 υποχώρησε 0,21% στις 517,62 μονάδες με όλους τους κλάδους αλλά και τα μεγάλα χρηματιστήρια να διαπραγματεύτηκαν στο κόκκινο. Οι μετοχές εξόρυξης κατέγραψαν απώλειες 1,6%, ενώ ο κλάδος των ταξιδιών ενισχύθηκε κατά 0,9%. Ο Eurostoxx 50 αποδυναμώθηκε 0,67% στις 4.949 μονάδες.
Στους επιμέρους δείκτες, ο βρετανικός FTSE 100 στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου κατέγραψε πτώση 0,22% στις 8.164 μονάδες ενώ ο γερμανικός DAX στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης υποχώρησε 0,42% στις 18.521 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 διολίσθησε 0,69% στις 7.580 μονάδες. Στην ευρωπαϊκή περιφέρεια ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε με οριακά κέρδη 0,02% στις 34.369 μονάδες. Στην Ισπανία, τέλος, ο δείκτης IBEX 35 με απώλειες 0,47% βρέθηκε στις 11.090 μονάδες.
Σχετικά Νέα
Πληρωμές δώρου Πάσχα €459.827 μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας
Στις 408 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που καταγγέλθηκαν φέτος για μη καταβολή δώρου Πάσχα, σε.
Η Τράπεζα Πειραιώς αναδείχθηκε Mobile Brand of the year
Τη διάκριση Mobile Brand of the Year και ακόμη επτά σημαντικά βραβεία έλαβε η Πειραιώς στα.
Νέα πτώση στις ευρωαγορές
Διευρύνονται οι απώλειες στις ευρωαγορές την Πέμπτη, καθώς επιμένει το αρνητικό κλίμα μετά το.
Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι “πολύ κοντά” σε μια συμφωνία με το Ιράν για το.