

Διευρύνουν τις απώλειες που καταγράφουν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα που έχει πυροδοτήσει η κατάρρευση της Silicon Valley Bank.
Μπορεί η εν λόγω τράπεζα να έχει έδρα τις ΗΠΑ αλλά υπάρχει ανησυχία ότι θα υπάρξει ντόμινο εξελίξεων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού. Ήδη η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η HSBC Holdings απέκτησε τον βρετανικό βραχίονα της καταρρεύσασας αμερικανικής τράπεζας της οποίας η δραστηριότητα επικεντρωνόταν στις startup.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stox 600 χάνει 1,15% στις 448,56 μονάδες με τους κλάδους να κινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο τεχνολογικός κλάδος ηγείται των κερδών ενισχυόμενος κατά 0,3% ενώ ο πετρελαϊκός κλάδος χάνει 0,9%.
Στους επιμέρους εγχώριους δείκτες ο γερμανικός DAX χάνει 0,27% στις 15.386 μονάδες και στη Γαλλία ο CAC υποχωρεί κατά 0,45%. Στη Βρετανία ο FTSE χάνει 0,39% ενώ στις περιφερειακές οικονομίες ο ιταλικός MIΒ υποχωρεί κατά 1,29% και ο ισπανικός IBEX χάνει 0,96%.
Σχετικά Νέα
ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της
Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε.
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονου
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 20χρονου από την περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη..
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής: Πηγαίνουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Μαρτίου οι δείκτες των ρολογιών μας θα πάνε μία.