

Με τη συμμετοχή 15 εισηγμένων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου, στη Γενεύη, το ATHEX Investment Conference που διοργανώνει η ΕΧΑΕ.
Οι συμμετέχουσες εταιρείες είναι οι ΑΔΜΗΕ, Aegean, Aktor, Alumil, ΔΑΑ, ΕΧΑΕ, Fourlis, ΟΠΑΠ, Ideal, Lamda Development, Optima, ΟΛΠ, Prodea, Profile και Πλαστικά Θράκης.
Στο συνέδριο, εκπρόσωποι των εισηγμένων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους και για one–on–one συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα διεξαχθεί και μια πιο ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις επενδυτικές τάσεις στην Ελλάδα, με συμμετοχή του CEO της EXAE, Γιάννου Κοντόπουλου και του Βασίλη Καρατζά, συμβούλου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Σχετικά Νέα
Επίθεση στο λιμάνι Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ
Σειρήνες ήχησαν μετά τα μεσάνυχτα σε Τελ Αβίβ , Ιερουσαλήμ και στο λιμάνι του.
Πολεμική νύχτα στη Μέση Ανατολή: «Βροχή» πυραύλων στο Ισραήλ – Νέα «απάντηση» με επιθέσεις στο Ιράν
Με «βροχή» από βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ «απάντησε» το Ιράν το βράδυ της.
Ιρανός πρεσβευτής στον ΟΗΕ – Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν: 78 νεκροί, πάνω από 320 τραυματίες
Εβδομήντα οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 320 και πλέον τραυματίστηκαν, στην.
Το Ιράν ανακοίνωσε πως έπληξε 150 στόχους στο Ισραήλ
Ο εκπρόσωπος του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη, γύρω στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε πως.