

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι, σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εστιατόριο στο Μαυροβούνιο, κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα Τσέτινιε.
Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Εξωτερικών Ντανίλο Σαράνοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για «ιδιωτική» εκδήλωση στο εστιατόριο στο Μαυροβούνιο.
Παράλληλα τόνισε πως ο δράστης «σκότωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους από την οικογένεια Βούλετιτς», στην οποία ανήκει το εστιατόριο.



Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο (RTCG), πως «το απόγευμα, σε ένα εστιατόριο στο Μπάιτσε, ο A.M., 45 ετών, σκότωσε πολλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας πυροβόλα όπλα.
Ο άνδρας, οπλισμένος, έφυγε από το κτίριο και τράπηκε σε φυγή», πρόσθεσε η αστυνομία.
Σχετικά Νέα
Νορβηγία: Αποεπενδύει από ισραηλινή εταιρεία λόγω εμπλοκής της σε εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, το μεγαλύτερο στον κόσμο με κεφάλαια ύψους περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,.
Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 drones κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά το αίτημα για εκεχειρία
Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στη διάρκεια της νύχτας που.
Σάλος γύρω από το “δώρο” του Κατάρ προς τον Τραμπ: Το πολυτελές Boeing 747-8 Jumbo
Η πολεμική εντάθηκε χθες, Κυριακή, στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από ένα αεροπλάνο που πρόκειται.
Ηρεμία στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν
Ηρεμία επικράτησε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κατά μήκος των συνόρων της Ινδίας.