

Στόχος της κυβέρνησης είναι η εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, ανέφερε σε ανάρτηση της η Ελληνική Κυβέρνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την αναβάθμιση της λειτουργίας των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Εξοπλίζουμε τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. με νέο, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω το έργο των ειδικών επιστημόνων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά».
Σχετικά Νέα
Βουλή: Ανοίγει αύριο η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη
Νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης προκαλεί η δικογραφία που έφτασε στη Βουλή για τη διερεύνηση.
Συνάντηση Μητσοτάκη-Μερτς στην Βαλένθια
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη.
Σ. Φάμελλος: Η κυβέρνηση αφήνει τον πολίτη και τον επιχειρηματία να είναι θύμα της αισχροκέρδειας
Συνάντηση με εκπροσώπους των συνεταιριστικών φορέων ΕΘ.Ε.Α.Σ. (Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών), Ε.Σ.Τ.Ε. (Ένωση Συνεταιριστικών.
ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης που εφάρμοσε στην περίπτωση Τριαντόπουλου
«Καλούμε την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις συγκάλυψης που εφάρμοσε στην περίπτωση.