

Μαξίμου για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-«Πώς και πότε θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;», είναι το ερώτημα που απευθύνει σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού μετά την παραγγελία της Οικονομικής Εισαγγελίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών σε οικονομικά στελέχη των δύο κομμάτων καθώς και σε στελέχη πέντε τραπεζών.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν το θράσος να κάνουν λόγο για “σκευωρία”, επειδή αντί τελικά να σβηστούν με τη δική τους τροπολογία οι ποινικές ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις στη Δικαιοσύνη.
Πέρα από τις απαντήσεις στο φυσικό τους δικαστή, οφείλουν όμως να δώσουν χωρίς περιστροφές απαντήσεις και στον ελληνικό λαό:
Πώς και πότε θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.