

Με μια αρκετά καυστική ανακοίνωση απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στη ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση Novartis.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν αρκείται στην ταύτισή της με τη Novartis. Αυτογελοιοποιείται, πανηγυρίζοντας διότι η Novartis έλεγξε τον εαυτό της και έκρινε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για χρηματισμό Ελλήνων αξιωματούχων… από τη Novartis!», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Εφόσον αυτό είναι αρκετό για τη ΝΔ, μπορεί να ζητήσει δημόσια να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλλον έχουν πάθει όλοι Novartis στη Νέα Δημοκρατία…», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης για Γάζα: Η κυβέρνηση εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας με τη στάση της
«Μπροστά στην τραγωδία της εθνοκάθαρσης που εξελίσσεται στη Γάζα, η μεγάλη πλειοψηφία των κρατών.
Απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του DNA των νεογνών από ιδιωτικές εταιρίες
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δημοσιογράφους της.
Κ. Μητσοτάκης από την έδρα του ΟΗΕ: Βασιζόμαστε σε θάλασσες, ωκεανούς και στην ελευθερία της ναυσιπλοΐας για την εύρυθμη λειτουργία των οικονομιών μας
«Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν άρχισε η θητεία της Ελλάδας ως εκλεγμένο μέλος του.
Μ. Θεμιστοκλέους: Δέσμευσή μας η συνεχής στήριξη των υγειονομικών δομών στα νησιά
«Στο επίκεντρο της πολιτικής μας βρίσκονται οι άνθρωποι του ΕΣΥ, οι γιατροί, οι νοσηλευτές,.