

Σύντομη περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Ματίνα Παγώνη, η οποία το βράδυ του Σαββάτου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του, η Ματίνα Παγώνη κατά την επιστροφή της από τη Λήμνο αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ευτυχώς τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά και όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του: «Ήταν ένας πόνος. Έφυγε. Τελειώσαμε» και της ευχήθηκε περαστικά.
Έτσι, η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Ματίνα Παγώνη, πήρε εξιτήριο την Κυριακή και επέστρεψε στο σπίτι της.
Σχετικά Νέα
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.
Καιρός: Γενικά αίθριος το Μεγάλο Σάββατο με ήπιες θερμοκρασίες – Πού αναμένονται βροχές
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (19/4) με εξαίρεση τη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα.