

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας μαθητής 10 ετών από πόλη της περιφέρειας έγραψε μία έκθεση στο σχολείο στην οποία ανέφερε με λεπτομέρειες την κακοποίηση που βίωνε μέσα στο σπίτι του από τους ίδιους του τους γονείς.
Το παιδί έδωσε την έκθεσή σε συμμαθητή του, ο οποίος με τη σειρά του την έδειξε στη μητέρα του, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι πολίτες της περιοχής.
Όπως αναφέρει το MEGA, οι πολίτες επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν την κακοποίηση του παιδιού, με τους αστυνομικούς να ζητούν αφενός να γίνει επώνυμη καταγγελία και αφετέρου, να τους παραδoθεί η έκθεση του 10χρονου, προκειμένου να την προωθήσουν στον εισαγγελέα.
Το σχολείο του 10χρονου ενημερώθηκε για το περιστατικό και ο διευθυντής κάλεσε τους γονείς του παιδιού.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.