

Το Twitter έχει αποφύγει τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας, δήλωσε ο Έλον Μασκ, τονίζοντας ωστόσο ότι μένουν ακόμα πολλά να γίνουν.
Σε podcast που κυκλοφόρησε το Σάββατο, ο Μασκ υποστήριξε ότι έχει θέσει υπό έλεγχο τις δαπάνες στο Twitter και ότι συνολικά η εταιρεία δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
«Έχουμε θέσει τις δαπάνες (του Twitter) υπό έλεγχο, οπότε η εταιρεία δεν κινδυνεύει πλέον άμεσα με χρεοκοπία» υπογράμμισε ο Μασκ.
«Στοχεύουμε στην κορυφή εδώ στο Twitter και στοχεύουμε να το κάνουμε γρήγορα» πρόσθεσε.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στην αρχή έκανε λάθη ως CEO του Twitter αλλά υποσχέθηκε «να κάνει λιγότερες γκάφες στο μέλλον».
Σχετικά Νέα
Ένταση Ιράν-Βρετανίας: Κλήση του Βρετανού διπλωμάτη μετά τη σύλληψη τριών Ιρανών
To υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε τον Βρετανό επιτετραμμένο στην Τεχεράνη, όπως μετέδωσαν σήμερα.
ΗΠΑ: Η υποβάθμιση Moody’s επαναφέρει το «Sell America» – Στο 5% τα 30ετή ομόλογα
Τάραξε τα νερά της διεθνής οικονομίας η υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης των ΗΠΑ από τον.
Η Ινδία ποντάρει στην Apple για να ξεπεράσει την Κίνα – Κίνδυνος ανατροπής από νέα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Πεκίνου
Τη στιγμή που η Ινδία έδειχνε να πλησιάζει τον στόχο της να μετατραπεί σε.
Συμφωνία ΕΕ – Βρετανίας σε τεχνικό επίπεδο τα ξημερώματα για την διμερή εταιρική σχέση
Οι διαπραγματευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξαν σε συμφωνία για την.