

Συνελήφθησαν, την Κυριακή (1/10) το πρωί στην περιοχή του Αμαρουσίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 2 άτομα, ηλικίας 21 και 27 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία κατά συναυτουργία. Αναζητούνται συνεργοί τους.
Στην συνέχεια οι αστυνομικοί αναζήτησαν στην ευρύτερη περιοχή το αυτοκίνητο από το οποίο αφαιρέθηκαν οι τροχοί και το εντόπισαν σε κοντινό σημείο τοποθετημένο πάνω σε τούβλα.
-
- 2 γρύλοι,
- 2 ηλεκτρικές τρόμπες ελαστικών,
- μεταλλική τσιμπίδα,
- γάντια,
- 4 μπουλονόκλειδα,
- σετ γερμανοπολύγωνα κλειδιά,
- κεφαλές κλειδιών,
- ταφ τορξ,
- σταυροκατσάβιδο,
- ταφ άλεν ίσιο και
- 2 γαλλικά κλειδιά.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 περιπτώσεις κλοπών από την περιοχή του Αμαρουσίου. Επιπλέον εξιχνιάστηκε ληστεία στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου ο 27χρονος από κοινού με άλλο συνεργό του, αφού εισήλθαν σε οικία, χτύπησαν με σφυρί το χέρι της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν εντός και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.
Σχετικά Νέα
ΚΕΠΑ: Έρχεται νέα δομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών- Όλες οι λεπτομέρειες
Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα δομή διενέργειας Υγειονομικών.
Εκτέλεση Μοσχούρη: Η δολοφονία Ζαμπούνη και οι ομοιότητες που δείχνουν τη «Φωνή»
Τι ερευνούν οι Αρχές σχετικά με την εκτέλεση του άνδρα στο Χαλάνδρι. Το πιθανό λάθος των εκτελεστών του Χαλανδρίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς – Τι θα γίνει με τα φορτηγά
Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της.
Πάτρα: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τη 47χρονη ναυτικό
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο οδηγός του τράκτορα που παρέσυρε θανάσιμα την 47χρονη.