Μαραντόνα: Νέες καταγγελίες της 16χρονης – «Με βίαζε κι η μητέρα μου ήταν πίσω από την πόρτα»

Η Κουβανή Μάβις Άλβαρες σε νέα της συνέντευξη αναφέρθηκε στον βιασμό της από τον Αργεντινό θρύλο το 2001.
Δεν πάει πολύς καιρός από όταν η Μάβις Άλβαρες είχε αποκαλύψει ότι ήταν σε σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην Κούβα, όταν πριν από 20 χρόνια ο «Ντιεγκίτο» είχε πάει στη χώρα για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.
Τότε, είχε υποστηρίξει πως ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου την έκανε και την ίδια ναρκομανή και την είχε αναγκάσει, μεταξύ άλλων, να κάνει και προσθετική στήθους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνη τη συνέντευξή της είχε πει πως η σχέση της με τον Μαραντόνα ήταν «συναινετική», αν και αρνούνταν τις προτάσεις του για ομαδικό σεξ.

«Με βίαζε και η μητέρα μου ήταν πίσω από την πόρτα κι έκλαιγε»

Σε νέα της συνέντευξη στο Infobae είπε πως εκτός από τα ναρκωτικά, την κακοποιούσε, την είχε βιάσει και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.
«Ο Μαραντόνα έβαλε το χέρι του στο στόμα για να μην φωνάξω και με κακοποίησε. Την επομένη ήρθε να με δει η μητέρα μου στο σπίτι που μέναμε στην Αβάνα και ο Ντιέγκο δεν ήθελε να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου μου. Με βίασε. Αυτό έγινε» είπε η Άλβαρες με δάκρυα στα μάτια.
Σε ερώτηση ποια ήταν η χειρότερη ανάμνησή της από τον Μαραντόνα, είπε: «Στο σκηνικό που ήρθε η μητέρα μου στο σπίτι ήταν από την άλλη πλευρά της πόρτας. Χτυπούσε συνεχώς. Ήθελε να με δει και δεν την άφηνε (…) Ο Ντιέγκο ποτέ δεν άνοιξε την πόρτα αν και η μητέρα μου χτυπούσε συνέχεια, γιατί ήξερε ότι ήμασταν εκεί.»
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω πολλές φορές. Υπήρξαν πολλά περιστατικά στα οποία γινόταν βίαιος. Με απειλούσε ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει. Έβαζε ανθρώπους για να με ελέγχουν, δεν με άφηνε να βγαίνω έξω» ανέφερε η Άλβαρες σε άλλο σημείο.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα