

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ειρήνη, με σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα τους τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από ιατρικούς κύκλους του νοσοκομείου, έως χθες το απόγευμα ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, μόνο η σύζυγός του που φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της. Ο 83χρονος αθλητικογράφος, που έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο χθες, αργά το βράδυ, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε διασωλήνωση προκειμένου να τον σταθεροποιήσουν. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 05.00 το πρωί της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι, που βρίσκεται στο 2ο όροφο, στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγος του κοιμούνταν στο διαμέρισμα τους, που αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.
Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής όπου η σύζυγός του διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.