

Η Μάλτα εγκατέλειψε απόψε το σχέδιό της να κλείσει τα σύνορα για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως για την Covid-19, λίγες ώρες προτού να τεθεί σε ισχύ αυτό το μέτρο που ανακοινώθηκε στις 9 Ιουλίου.
Αντί για αυτό οι αρχές θα επιβάλλουν καραντίνα στους μη εμβολιασμένους επισκέπτες.
“Τα άτομα που φτάνουν στη Μάλτα (…) χωρίς να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι υποχρεωμένα να μπαίνουν σε καραντίνα για μια περίοδο”, ανέφερε η κυβέρνηση απόψε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.