

Το υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 201 ασθενείς με την COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να ξεπερνά το ορόσημο των 11.000 θανάτων, να φθάνει τους 11.162 νεκρούς ως αυτό το χρονικό σημείο.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επιβεβαιώθηκαν 19.991 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να ανέρχεται σε 1.299.767 στην ασιατική χώρα των σχεδόν 33 εκατ. κατοίκων.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του υπουργείου Υγείας, τον Νουρ Χισάμ Αμπντούλα, όλα τα κρούσματα οφείλονταν σε μετάδοση στην κοινότητα.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα έχουν φθάσει τα 230.273.
Στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων της Μαλαισίας νοσηλεύονται 1.096 ασθενείς με την COVID-19, ανάμεσά τους 570 διασωληνωμένοι.
Σχετικά Νέα
Eurovision: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά εναντίον της Μαρίνας Σάττι – «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους»
H τραγουδίστρια Eden Golan, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 περιγράφει την σκληρότητα που ισχυρίζεται πως.
Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία
Σε εκεχειρία 30 ημερών χωρίς όρους από τις 12 Μαΐου, συμφώνησαν σήμερα Σάββατο (10/5).
Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι λέει για το όραμά του και την επιλογή του ονόματος
Να συνεχίσει ορισμένες από τις βασικές προτεραιότητες του Πάπα Φραγκίσκου υποσχέθηκε ο Πάπας Λέων.
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.