

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε την Παρασκευή τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν να σεβαστεί την κυριαρχία των γειτόνων της, δήλωσε αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας, σύμφωνα με το Reuters.
Οι δύο ηγέτες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία συμφώνησαν επίσης ότι οι χώρες τους θα συνεχίσουν τις τετραμερείς διπλωματικές συζητήσεις στο πλαίσιο του σχήματος της Νορμανδίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αποκλιμάκωση των εντάσεων, πρόσθεσε.
“Ο πρόεδρος Πούτιν είπε ότι θέλει να συνεχιστεί ο διάλογος και ότι είναι σημαντικό να εργαστούμε για την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ”, δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν τόνισε ότι δεν θέλει να κλιμακωθεί η κατάσταση.
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.