

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες ότι θα είναι μια χαμένη ευκαιρία αν ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί αποχωρήσει από τις ΗΠΑ χωρίς να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
“Το σημαντικό είναι ότι θα αποτελέσει μια χαμένη ευκαιρία αν φύγει από τη χώρα χωρίς να συναντηθεί με τον πρόεδρο Τραμπ. Επειδή δεν θα επιστρέψει μέσα στους επόμενους λίγους μήνες. Και ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα πάει στην Τεχεράνη, οπότε πρέπει να συναντηθούν τώρα”, τόνισε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Ροχανί και τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.
Ο Τζόνσον, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εμφανίστηκε να συμφωνεί με τον Γάλλο πρόεδρο.
Σχετικά Νέα
Μερτς: «Μικρή, αλλά υπαρκτή» η πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ως «μικρή, αλλά υπαρκτή» περιέγραψε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς την πιθανότητα να τελειώσει ο.
Ελ Σαλβαδόρ: Ο Ναγίμπ Μπουκέλε αρνείται ότι διαπραγματευόταν με συμμορίες που τον βοήθησαν να εκλεγεί δήμαρχος και κατόπιν πρόεδρος της χώρας
Ο πρόεδρος του Σαλβαδόρ, Ναγίμπ Μπουκέλε ανάρτησε φωτογραφίες μελών συμμοριών στη γιγαντιαία φυλακή υψίστης.
Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με δύο Ισραηλινούς ομήρους
Η ένοπλη πτέρυγα του ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς έδωσε το Σάββατο στη δημοσιότητα ένα.
ΥΠΕΞ Ιράν: Η Τεχεράνη δεν απεμπολεί τα δικαιώματά της στην πυρηνική ενέργεια
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί διαμήνυσε σήμερα ότι εάν ο στόχος των Ηνωμένων.