

Σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις γύρω από την τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους, την Παρασκευή, στη Μόσχα, με τουλάχιστον 115 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.
Το πρωί, πολίτες άφησαν μερικά λουλούδια, σημειώματα και κεράκια μπροστά από το Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα.
Πριν από λίγη ώρα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη ρωσική πρωτεύουσα. «Η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: thestival.gr
Σχετικά Νέα
Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό-Βροχές και καταιγίδες έως το τέλος της εβδομάδας
Ο καιρός θα είναι άστατος το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή και κύρια χαρακτηριστικά του.
Λάρισα: Ανείπωτος θρήνος για το θάνατο της 25χρονης Αναστασίας
«Παγωμένη» η Λάρισα από την τραγική απώλεια της 25χρονης Αναστασίας Μουταφίδου, που σκοτώθηκε σε.
Αργολίδα: Ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου επειδή κόρναρε σε οδηγό ΙΧ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στους Μύλους Αργολίδας, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα.
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 31χρονος που πυροβόλησε στον αέρα το Πάσχα και σκάγια κατέληξαν στην αυλή της γειτόνισσας
Συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.