Μακελειό σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα: Το τελευταίο τηλεφώνημα του Αιγύπτιου δράστη με υπάλληλο της εταιρείας

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το μακελειό που είχε σημειωθεί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα τον Φεβρουάριο, όταν ένας 70χρονος Αιγύπτιος άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Ο δράστης, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το Mega, με βάση τα καινούρια στοιχεία που προκύπτουν δεν είχε βρεθεί η συσκευή του κινητού του δράστη, κι έτσι έγινε άρση απορρήτου στον αριθμό του. Από εκεί επαναφέρεται το βασικό ερώτημα πού διέμενε για όσο διάστημα ήταν στην Αθήνα πριν από την δολοφονική επίθεση.

Από την έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι εκείνο το πρωινό ο δράστης είχε επικοινωνήσει με έναν περίπου 60χρονο υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας και φαίνεται να του είχε πει ότι θα πάει στα γραφεία, προκειμένου να προσφέρει κάποια δώρα από το νησί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε επικοινωνία με τον δράστη, σύμφωνα με το Mega, έχει κληθεί από την Ασφάλεια Αττικής για κατάθεση κι ερωτήθηκε τι διημείφθη στην συγκεκριμένη συνομιλία, όπου είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο δράστης είχε μένος με την οικογένεια κι επίσης δεν υπέπεσε στην αντίληψή του ότι θα έκανε κάτι κακό.

Επίσης ανέφερε ότι ο Αιγύπτιος, πιθανόν να διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει ο μάρτυρας που μίλησε στην Ασφάλεια Αττικής σε ποιον ανήκει το σπίτι αυτό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα