Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, καθώς η εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων γύρω από το θάνατό της.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», υποστήριξε πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις», σχολίασε ο δικηγόρος.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Χατζημιχάλης, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

«Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί. Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο κ. Χατζημιχάλης, υποστηρίζοντας πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα