

Άγνωστοι τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Με δύο σφαίρες στο κεφάλι, άγνωστοι εκτέλεσαν το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν από τις 21:30, έναν Βέλγο επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την ώρα που ο Βέλγος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Δωδεκανήσου, σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.
Οι δράστες πυροβόλησαν στο κεφάλι το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της μαφιόζικης δολοφονίας και τον εντοπισμό των δραστών.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.