«Μαφία των φυλακών»: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος – Παναγόπουλος

Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι δύο μεγαλοδικηγόροι που κατηγορούνταν για σχέσεις με τη μαφία των φυλακών Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος, μετά την πολύωρη απολογία τους στον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στους δύο δικηγόρους επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του. Παράλληλα πλήρωσε ως εγγύηση το ποσό των 50.000 ευρώ.

Οι δύο κατηγορούμενοι προσήλθαν στον ανακριτή στις 12:00 και η απολογία του διήρκεσε έξι ώρες

Ο κ. Λυκουρέζος προσήλθε στο γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, με αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής. Η απολογία του διήρκησε έξι ώρες. Εκεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και προσπάθησε να καταρρίψει τις μαρτυρίες που τον εμπλέκουν με το κύκλωμα εκβιασμών.

Παράλληλα επιτέθηκε στον Αριστείδη Φλώρο, αναφέροντας πως ποτέ δεν του ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ, ούτε ποτέ επικοινώνησε με τους αλβανούς κρατούμενους που φέρονται να εκβίαζαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Ο κ. Λυκουρέζος μίλησε για σκευωρία εναντίον του.

Παρόμοια στάση κράτησε και ο έτερος κατηγορούμενος, Θεόδωρος Παναγόπουλος σε δικό του υπόμνημα που αναφέρει πως ανέφερε ότι σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ δεν αναφέρεται το όνομα του.

Σχετικά Νέα