

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αναφέρθηκαν να έχουν χάσει σήμερα τη ζωή τους, από το πέρασμα του κυκλώνα Μπατσιράι από τις νοτιοανατολικές περιοχές της Μαδαγασκάρης και την πρόκληση κατολισθήσεων, με συνέπεια την κατάρρευση κτηρίων, τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και πλημμυρών.
Μία από τις πόλεις που δέχτηκε σκληρό πλήγμα από τον κυκλώνα είναι η παράκτια πόλη Νόσι Βαρίκα, όπου τα περισσότερα κτίρια καταστράφηκαν, ενώ οι πλημμύρες απέκλεισαν την πόλη από τις γύρω περιοχές, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο.
Ο κυκλώνας κινήθηκε προς τις εσωτερικές περιοχές χθες, αργά το βράδυ, πλήττοντας την ανατολική ακτογραμμή της Μαδαγασκάρης με σφοδρές βροχοπτώσεις και ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 165 χιλιομέτρων την ώρα. Εκτιμάται ότι περίπου 150.000 άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Σχετικά Νέα
Χοσέ Μουχίκα: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος Πρόεδρος του πλανήτη»
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χοσέ Μουχίκα, πρώην Πρόεδρος της.
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου», Χοσέ Μουχίκα
Ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα, γνωστός και ως ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου»,.
Φεστιβάλ των Καννών: Η Ζιλιέτ Μπινός αποτίει φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα Χασούνα που σκοτώθηκε στη Γάζα
Η διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός απέτισε φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα.
Αδέρφια Μενέντεζ: Ξεκίνησε η επανεξέταση που θα κρίνει αν θα αποφυλακιστούν έπειτα από 29 χρόνια
Ο δικαστής του Λος Άντζελες κλήθηκε να αποφασίσει την Τρίτη (12.05.2025) αν τα αδέρφια.