

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έκανε την εξής ανάρτηση:
“Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και την ομηρία δεκάδων αθώων πολιτών. Στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, στεκόμαστε σθεναρά απέναντι. Δεν ξεχνάμε. #RememberOctober7”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.