

Για παλινωδία όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Λέει ‘’ναι, όχι, ίσως αλλά’’… Να τοποθετηθεί σε ένα ξεκάθαρο ερώτημα: τα Ελληνοπούλα πηγαίνουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, παίρνουν πτυχία έρχονται με τα πτυχία τους εδώ κι είναι πλήρως αναγνωρισμένα με πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα… Τι μάς λέει ο Ανδρουλάκης και σύμπασα Αριστερά να πηγαίνουν οι νέοι σε Βρυξέλλες, Λευκωσία Σοφία, αλλά στην Αθήνα να μη πηγαίνουν σε παραρτήματα αλλοδαπών πανεπιστήμιων στην Ελλάδα; Υπάρχουν καμιά λογική σε αυτό;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας.
«Μπορούν να έρθουν νομίμως λειτουργούνται ΑΕΙ σε χώρες της ΕΕ που θα φτιάξουν παρατήματα εδώ. Αυτό λέει ο νόμος» διευκρίνισε, ενώ για τον κ. Ανδρουλάκη σημείωσε πως «αντί να κάνει χαρακτηρισμούς να τοποθετηθεί ξεκάθαρα».
«Εύχομαι κάθε επιτυχία, να συνεχίσουν σε αυτόν τον καλό δρόμο» δήλωσε ακόμα ο υπουργός για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει περιθώριο για να μετακινηθεί ψηφοφόρος δεξιά της ΝΔ αν κάνει τις σωστές σταθμίσεις. Προφανώς είχαμε μια διαφωνία (ομόφυλα ζευγάρια), αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε και 100 πράγματα στα οποία συμφωνούμε, είναι εξαιρετικά σημαντικά, τα οποία είναι καλό να τα στηρίζουμε και τα υπερασπιζόμαστε και τα υλοποιεί αυτή η κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Βορίδης.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.