

Οι εορτασμοί για την ημέρα του Αγίου Δημητρίου και την 28η Οκτωβρίου θα γίνουν κανονικά, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Μάκης Βορίδης και συμπλήρωσε ότι η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.
Ο Υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε οτι η παρέλαση θα γίνει “με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας”.
Ο κ. Βορίδης συμπλήρωσε οτι το άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων γίνεται με κάποιους περιορισμούς για να προσθέσει πως “δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε”.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο. Με.
Στη Βουλή το ν/σ της ΕΕ για τον έλεγχο των ξένων επενδύσεων
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο «Λήψη μέτρων εφαρμογής του.
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Χρυσοχοΐδη-Ζαχαράκη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
Συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη έκαναν μέλη της ΟΝΝΕΔ και.
Μάκης Βορίδης για μεταναστευτικό: Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται – Αυτό σημαίνει φυλακή
Για το μεταναστευτικό και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστών μίλησε ο.